AvtoNalepke.si

 

Zaslužite z svojim avtom!

To je prava priložnost, da si zagotovite pasiven dohodek. Oglaševalci so vam pripravljeni plačati, če oglašujete njihov izdelek ali dejavnost na svojem lastnem avtu. Odvisno seveda od tega, koliko kilometrov na mesec opravite, na katerih relacijah ste vidni in kako veliko reklamo imate na avtomobilu.

Avto vam "oblečemo" v odstranljivo folijo, ki ne poškoduje avtomobila temveč ga kvečjemu še dodatno ščiti pred vremenskimi vplivi in mehanskimi poškodbami(npr. kamenčki na cesti). Če ste izbrani, da vaš avto spremenimo v mobilno reklamo, lahko počnete vse stvari, ki običajno polnijo vaše življenje - greste na počitnice, po otroke v vrtec, v trgovino,...ob tem pa lahko pokrijete stroške uporabe vašega vozila in še kaj ostane.

Ni nobenih skritih "hakeljcev", ni vam potrebno nič plačati, da vas vpišemo na seznam ponudnikov. Seveda vam ne moremo obljubiti, da bo oglaševalec izbral ravno vas. Kdaj je potrebno tudi malce potrpežljivosti, da relevantno povpraševanje doseže tudi vas.

Vpišite podatke v obrazec na levi, da vas dodamo na seznam ponudnikov oglasnega prostora - ki je vaš avto. Če bo vaš profil ustrezal oglaševalcu, vas nemudoma pokličemo in se dogovorimo za sestanek ter sklenemo pogodbo.Storitev je v testnem delovanju, prosimo za razumevanje.

 

Vpišite svoje podatke

 
2010-2017 © Neostudio d.o.o.